Katinka Leo

Erika Kyrk Seger

Erika är utbildad lärare för tidigare åldrar (F-3) och kulturpedagogisk handledare i förskola och skola. Hon har arbetat som förskollärare och verksamhetstuvecklare men arbetar idag som pedagogisk samordnare för Gråbo förskolor. Förutom detta föreläser och bloggar Erika på, Lärande Framtid, men är också aktiv på sociala medier.

På Förskola21 håller Erika i en valbar workshop.

EVA TUVHAV GULLBERG

Eva är konstnär, ateljerista och konstpedagog. Hon har utvecklat Sinneslabbet på Överby förskola i Vaxholm. Som konstpedagog arbetar hon med fortbildning i bildskapande och kreativitet. På Evas blogg kan du läsa mer om hennes arbete.

På Förskola21 håller Eva i en valbar workshop.

LENA EDLUND

Lena Edlund är utvecklingschef i Pysslingen förskolor och har ett förflutet som förskollärare, förskolechef och förskolekonsult. Hon har även skrivit boken "De yngsta och läroplanen"

På Förskola21 talar Lena i Maker/Master Class

maria-pia Gottberg

Maria-Pia sätter barns viktiga känsloliv på agendan. Hon har utvecklat konceptet med känslodockan Friendy. Hon har även skrivit boken "Medkänslans pedagogik" vars motto lyder: Att förstå sig själv är första steget mot att förstå andra.

På Förskola21 håller Maria-Pia en valbar workshop.

FREDRICA ISENBORG

Fredrica vill att alla pedagoger ska förstå vilket viktigt arbete de har, särskilt de som arbetar med de yngsta i förskolan.  Hon har drivit egen förskola, är montessoripedagog, EQ-certifierad ledare och fd förskoleobservatör i Nacka kommun. Hon har också skapat barnteaterföreställningen Bubblande känslor för barn i 2-3 års åldern.

På Förskola21 håller Fredrica en valbar workshop.

URSULA SCHOBER

Ursula är skådespelaren som ger liv och röst åt Friendy genom barnteaterföreställningen Tuva och de coola känslorna. Ursula är även EQ-certifierad ledare.

På Förskola 21 håller Ursula en valbar workshop.

MARIE ERIKSSON

Marie Eriksson har 20 års erfarenhet som förskollärare och arbetar nu med verksamhetsutveckling i Mölndals stad. Hon har skrivit flera pedagogiska böcker, bland annat om att systematiskt utveckla förskolans arbete, den senaste är Barnbokens magi – lärande samspel i sagans värld.

Marie träffar du på vårt Maker Square.