top of page

Nyheter

Konferens 2023 malmö.png

Förskola21 kommer till Malmö 10 nov

Förskola21 kommer till Skåne! 💥 Vår konferens "Demokrati ur ett ledarskaps, barnrätts och lek och kulturperspektiv" har fått hjul och i höst turnerar vi ned till Malmö. 🚌 Vi kommer att djupdyka i det viktigaste vi har nämligen demokratin. Du kan välja mellan spåren; ledarskap, barnrätt eller kultur/lek. Vi startar dagen med en gemensam föreläsning och ett gemensamt panelsamtal, därefter väljer du vilket spår du vill och tar då del av spännande workshops och föreläsningar. Vi avslutar dagen med en gemensam föreläsning. 

PARTNERSF21.png

Lekolar och Hands-On Science är partners för Förskola21

Träffa våra partners Lekolar och Hands-On Science på Förskola21. 

De kommer att erbjuda inspiration i kreativt skapande, naturmaterial, greens screen teknik, estetiska- och digitala lärprocesser på vårt Maker Square. Där kan du testa och utforska det senaste inom programmering, sensoriskt- och skapande material.

Prata med deras pedagogiska experter och få med dig nya tips och idéer inom sinnesrum, makerspace-arbete och digitalitet - som du sedan kan applicera i din verksamhet.

Konferens 2022 - Untitled Page (11)_edited_edited.jpg

Demokrati i fokus- Förskola21 15 februari 2023

På Förskola21 kommer vi att djupdyka i det viktigaste vi har nämligen demokratin som är årets tema för konferensen. Välj mellan spåren; ledarskap-, barnrätt-eller kultur och lek. Ta del av fördjupningssamtal, inpirerande föreläsningar och workshops. Du kan även utforska vårt Maker Square där du kan ta del av spännade workshops och mycket annat tillsammans med Lekolar, Hands On Science, Friends, Tekniska Museet, Aba Skol, Natur och kultur, FloorFred och många fler. 

Boka här.

FullSizeRender_edited.jpg

Erika Kyrk Seger och Linda Linder bygger programmet

Erika Kyrk Seger och Linda Linder ansvarar för innehållet till Förskola21 15 feb 2023 på Clarion Sign i Stockholm . Till sin hjälp kommer Erika och Linda även att ha ett gäng begåvade pedagoger som vi kommer att presentera här lite längre fram. 

Streck_lila.png
Förskola_utan_grön_RGB.png
bottom of page