Kreativitet i krisen

Konstnären Eva Tuvhav Gullberg skriver i ett inspirerande blogginlägg om hur du kan skapa kreativitet under en kris. Ladda ner Förskola21-appen och bli proffs på att göra tvålar!

Psykologen Felicia Grosin ger tips och stöd

Psykologen och organisationskonsulten Felicia Grosin ger stöd i form av två blogginlägg, för både dig som arbetar som ledare och dig som är personal på förskolan.

Specialpedagogik med Pernilla Unevik

Specialpedagogen Pernilla Unevik berättar i både en videointervju och i ett blogginlägg om hur man på bästa sätt arbetar med barn med behov. Ladda ner appen idag och ta del av Pernillas unika kunskap!

Intendent Mariana Back berättar om STEAM

Missa inte en inspirerande intervju med Mariana Back, intendent på Tekniska museet i Stockholm. Hon berättar allt hon kan om begreppet STEAM.

Blogginlägg om att leda genom en kris med Anna Lund

Anna Lund, rektor, berättar mer om hur hon agerar som ledare under krissituationer. Hur agerar man som ledare i ovanliga och akuta situationer?

Viktigt blogginlägg med Maria-Pia Gottberg

Läs det viktiga blogginlägget om barns oro kring Coronaviruset, skrivet av Maria-Pia Gottberg. Du hittar blogginlägget i Förskola21-appen.

Intervju med Martina Lundström i Förskola21-appen

Har du inte laddat ner vår app än? Skynda att göra det och få tillgång till kostnadsfri fortbildning, direkt i din mobil!

Tekniska museet blir medarrangör!

Har du någonsin besökt Tekniska museet i Stockholm? Då vet du att det är kanske ett av Sveriges roligaste museum. Nu blir även Tekniska museet medarrangör till Förskola21 Festival, hurra!

Mer om Förskola21 Festival

Vill du höra mer om Förskola21 Festival? Nu ligger en video uppe där du kan höra mer om vårt nya koncept!

Intervju med Erika Kyrk Seger i Förskola21-appen

Förskola21 blir festival!

Ta på dig gummistövlarna och solglasögonen för nu blir Förskola21 festival år 2020!

Vill du få nyhetsbrev från oss?

Förskola21

Norrbackagatan 60