talare 

Här är några av våra talare. 

Fler talare och program publiceras kontinuerligt fram till genomförandet

Martina Lundström

Martina är verksamhetsutvecklare inom förskolan, pedagogista och författare till boken ”Det synliga barnet - barns perspektiv i kvalitetsarbetet”. 

christian eidevald

Christian är utbildad (och legitimerad) förskollärare. Som docent i barn- och ungdomsvetenskap med inriktning förskoledidaktik på Stockholms Universitet arbetar Christian både med utbildning och forskning och är författare till flera böcker som t.ex. Systematiska analyser för utvärdering och utveckling i förskolan: hallå, hur gör man? Vesna Birkedahl

 Vesna Birkedahl är verksamhets- och förskolechef på förskolan Viljan. Hon vet organisationens betydelse för verksamheten om den ska stödja förutsättningarna för barnens bästa.

Anna Palmer

Anna Palmer är docent i Förskoledidaktik och

föreståndare för avdelningen för förskollärarutbildning och förskoleforskning vid Stockholms Universitet. 

Lena Edlund

Lena Edlund är utvecklingschef i Pysslingen förskolor och har ett förflutet som förskollärare, förskolechef och förskolekonsult. Hon har även skrivit boken "De yngsta och läroplanen".


Eva tuvhav Gullberg

Eva är konstnär, ateljerista och konstpedagog. Hon har utvecklat Sinneslabbet på Överby förskola i Vaxholm. Som konstpedagog arbetar hon med fortbildning i bildskapande och kreativitet. 

maria-pia Gottberg

Maria-Pia sätter barns viktiga känsloliv på agendan. Hon har utvecklat konceptet med känslodockan Friendy. Hon har även skrivit boken "Medkänslans pedagogik" vars motto lyder: Att förstå sig själv är första steget mot att förstå andra.

 

FREDRICA ISENBORG

Fredrica vill att alla pedagoger ska förstå vilket viktigt arbete de har, särskilt de som arbetar med de yngsta i förskolan.  Hon har drivit egen förskola, är montessoripedagog, EQ-certifierad ledare och fd förskoleobservatör i Nacka kommun. Hon har också skapat barnteaterföreställningen Bubblande känslor för barn i 2-3 års åldern. 

URSULA SCHOBER

Ursula är skådespelaren som ger liv och röst åt Friendy genom barnteaterföreställningen Tuva och de coola känslorna. Ursula är även EQ-certifierad ledare. 

Anton Fagergren

Anton Fagergren är förskollärare med brinnande fokus på hur digitaliseringen kan bli en naturlig, kreativ och lustfylld del i förskolans och skolans undervisning. Idag arbetar han som utvecklingspedagog på Hands- On Science. Inspirerar på: https://hospedagogen.com

 

 

Sofia Winerdal

Sofia Winerdal är en driven och kreativ pedagog. Hon är medskapare av Sinneslabbet@tekniska museet & Projektansvarig för Makerspace @Skolforum samt Utbildningschef på Hands-On Science. Inspirerar på: https://hospedagogen.com 

erika kyrk seger

Erika arbetar som pedagogisk samordnare i Gråbo förskolor. Hon intresserar sig särskilt för verksamhetsutveckling och  digitalisering i förskolan. 


  

Tomas Jansson 

Tomas Jansson är IKT-pedagog på Pedagogcentrum i Österåkers kommun. Efter 16 år som lärare har han idag uppdrag att föra in programmering i undervisningen för alla årskurser, från förskola till gymnasiet.

FRIDA SAMUELSSON - Moderator på förskola21

Frida är utbildad förskollärare och musikalartist och har arbetat med barn och ungdomar i olika verksamheter hela sitt yrkesverksamma liv. Nu arbetar hon med barn och vuxna på PedagogCentrum i Åkersberga.