top of page

Nyheter

PARTNERSF21.png

Lekolar och Hands-On Science är partners för Förskola21

Träffa våra partners Lekolar och Hands-On Science på Förskola21. 

De kommer att erbjuda inspiration i kreativt skapande, naturmaterial, greens screen teknik, estetiska- och digitala lärprocesser på vårt Maker Square. Där kan du testa och utforska det senaste inom programmering, sensoriskt- och skapande material.

Prata med deras pedagogiska experter och få med dig nya tips och idéer inom sinnesrum, makerspace-arbete och digitalitet - som du sedan kan applicera i din verksamhet.

ChristinaStielli_17 (kopia).jpg

Christina Stielli föreläser på Förskola21 - 15 feb

Fantastiska Christina Stielli föreläser på Förskola21 den 15 feb. En föreläsning om hur man orkar vara en professionell pedagog, en solstråle för barnen och en fantastisk kollega trots tuffa utmaningar, gråa dagar och ett eget livspussel att få ihop. 

Christina Stielli är prisad föreläsare med fokus på beteenden, samarbete och medarbetarskap, och hon rör sig mellan allvar, eftertanke och skratt. Christina är även författare till böcker som ”Skapa arbetsglädje”, ”Jag vill vara glad”, ”Mendurå” och ”Dagbok för vardagslycka”. 

Läs mer och boka här.

Konferens 2022 - Untitled Page (11)_edited_edited.jpg

Demokrati i fokus- Förskola21 15 februari 2023

På Förskola21 kommer vi att djupdyka i det viktigaste vi har nämligen demokratin som är årets tema för konferensen. Välj mellan spåren; ledarskap-, barnrätt-eller kultur och lek. Ta del av fördjupningssamtal, inpirerande föreläsningar och workshops. Du kan även utforska vårt Maker Square där du kan ta del av spännade workshops och mycket annat tillsammans med Lekolar, Hands On Science, Friends, Tekniska Museet, Aba Skol, Natur och kultur, FloorFred och många fler. 

Boka här.

Förskola21 2023 - Untitled Page (2).png

SAVE THE DATE 
15 februari 2023

I februari är det äntligen dags för Förskola21 igen. Inom kort kommer vi att öppna vår biljettsida! 

FullSizeRender_edited.jpg

Erika Kyrk Seger och Linda Linder bygger programmet

Erika Kyrk Seger och Linda Linder ansvarar för innehållet till Förskola21 15 feb 2023 på Clarion Sign i Stockholm . Till sin hjälp kommer Erika och Linda även att ha ett gäng begåvade pedagoger som vi kommer att presentera här lite längre fram. 

Mimmi Örberg och Jenni Nilsson (2)_edited_edited_edited.jpg

Leda som arbetslag - utveckla kollegialt ledarskap för alla yrkesroller

Efter senaste revidering av förskolans läroplan har stort fokus lagts på förskollärarens ledarskap, men vad innebär det för resten av arbetslaget? I det här blogginlägget klargör författarna och doktoranderna Jenni Nillson och Mimmi Örberg hur ledarskapet ska delas upp i arbetslaget. 

Blogginlägget hittar du som vanligt i appen Förskola21

MariaPiaGottberg_org.jpeg

”Kan själv” klarar sig inte själv

Ett nytt blogginlägg skrivet av Maria-Pia Gottberg om barns hälsa och välmående. 

Lotta_Bild_blåtröja_retuscherad.jpeg

Ge högkänsliga barn rätt stöd från början

Ett blogginlägg om högkänsliga barn, skrivet av Charlotta Lagerberg-Thunes

eva-tuvhav-gullberg.jpg

Kreativitet i krisen

Konstnären Eva Tuvhav Gullberg skriver i ett inspirerande blogginlägg om hur du kan skapa kreativitet under en kris. Ladda ner Förskola21-appen och bli proffs på att göra tvålar!

Felicia Grosin, MOD KBT

Psykologen Felicia Grosin ger tips och stöd

Psykologen och organisationskonsulten Felicia Grosin ger stöd i form av två blogginlägg, för både dig som arbetar som ledare och dig som är personal på förskolan.

Pernilla Unevik, specialpedagog, specialpedagogik

Specialpedagogik med Pernilla Unevik

Specialpedagogen Pernilla Unevik berättar i både en videointervju och i ett blogginlägg om hur man på bästa sätt arbetar med barn med behov. Ladda ner appen idag och ta del av Pernillas unika kunskap!

Mariana Back, STEAM, intendent Tekniska museet

Intendent Mariana Back berättar om STEAM

Missa inte en inspirerande intervju med Mariana Back, intendent på Tekniska museet i Stockholm. Hon berättar allt hon kan om begreppet STEAM.

Ann Lund, rektor

Blogginlägg om att leda genom en kris med Anna Lund

Anna Lund, rektor, berättar mer om hur hon agerar som ledare under krissituationer. Hur agerar man som ledare i ovanliga och akuta situationer?

 

Maria-Pia Gottberg, barns oro

Viktigt blogginlägg med Maria-Pia Gottberg

Läs det viktiga blogginlägget om barns oro kring Coronaviruset, skrivet av Maria-Pia Gottberg. Du hittar blogginlägget i Förskola21-appen.

 

Martina Lundström, Den synliga förskolan

Intervju med Martina Lundström i Förskola21-appen

Har du inte laddat ner vår app än? Skynda att göra det och få tillgång till kostnadsfri fortbildning, direkt i din mobil!

 

Skärmavbild 2020-04-16 kl. 10.10.29 copy

Tekniska museet blir medarrangör!

Har du någonsin besökt Tekniska museet i Stockholm? Då vet du att det är kanske ett av Sveriges roligaste museum. Nu blir även Tekniska museet medarrangör till Förskola21 Festival, hurra!

Förskola21 Festival

Mer om Förskola21 Festival

Vill du höra mer om Förskola21 Festival? Nu ligger en video uppe där du kan höra mer om vårt nya koncept!

 

Erika Kyrk Seger, digitalitet

Intervju med Erika Kyrk Seger i Förskola21-appen

Har du inte laddat ner vår app än? Skynda att göra det och få tillgång till kostnadsfri fortbildning, direkt i din mobil!

 

Streck_lila.png
Förskola_utan_grön_RGB.png
bottom of page