Åsa Ekman

Linda Linder

Linda Linder är legitimerad förskollärare, ateljerista och teaterpedagog. Hon arbetar som ateljerista i Floda som ledare för projektet ”Tredje Rummet-en mötesplats för hållbar utveckling”. Linda är författare och redaktör till boken Pedagogisk miljö i tanke och handling. Hon driver också en av Sveriges populäraste pedagogikbloggar Pedagogiska Kullerbyttan och är hela förskolesveriges inspiratör.

Invigning av maker square

Linda Linder inviger Förskola21:s Maker Square på Stora scenen.

Vika Riva Skrynkla Forma PAPPER - Upptäck Utforska Upplev

MÖT LINDA LINDER I EN LEVANDE VERKSTAD:

De olika material som vi omger oss med har olika kvaliteter och egenskaper. I arbetet tillsammans med barnen behöver vi vara noggranna med våra val av material så de kan skapa goda förutsättningar för barnens utforskande. Vår kännedom om materialets möjligheter blir då mycket betydelsefull. Vi behöver gå närmare och prova mera själva. I den pågående workshopen på Maker Square får du sätta händerna i papper. Vad kan papper egentligen bli och vilka kvaliteter kan det ha? Du får möjlighet att prova själv och se hur andra gör och följa hur processen växer under en och en halv timme på Maker Square.