top of page
Mariapellebäck.JPG


  Maria
  Pelle
  Bäck

  Att leda andra kan vara något av det svåraste som finns. Många tror att det bara handlar om hur man kommunicerar och lyckas få sina medarbetare att förstå vad man menar men här har du ett gäng ledare som vet att ledarskap ytterst handlar om att ansvara för att allt är bra. Att leda andra börjar med att leda sig själv och det kan vara det svåraste av allt. Ta del av ett samtal mellan Maria Pelle-Bäck som är chef för det pedagogiska teamet på centrum för lärande och hälsa i Haninge kommun samt föreläsare på Reggio Emilia institutet och Sara Reynolds och Karin Widegren som är rektorskollegor från Floda förskolor som utvecklat idén om det tredje rummet som utgångspunkt för ett demokratisk ledarskap i hela organisationen. 

  Samtalet modereras av Erika Kyrk Seger, rektor, föreläsare och författare med fokus på ledaskapets mångbottnade uppdrag.

  Maria Pelle Bäck arbetar som avdelningschef för ett pedagogiskt utvecklingsteam i Haninge kommuns utbildningsförvaltning. Tidigare Central Ateljerista och verksamhetsansvarig för Haninges kommuns innovations och utbildningscenter.

  Hon har arbetat som rektor och förskollärare i förskola och skola. Maria är även konsult för Reggio Emilia institutet

  Förskola_utan_grön_RGB.png
  bottom of page