top of page
Erika Kyrk Seger.jpeg
  • Instagram - Vit Circle

Erika
kyrk seger

Programansvarig och moderator

Workshop:

Demokrati ur ett ledarskapsperspektiv

I workshoppen Demokrati ur ett ledarskapsperspektiv kommer du handgripligen få bearbeta innehållet under dagen, och viktigast av allt möta andra ledare att göra det tillsammans med. Här får ni dela erfarenheter utifrån en gemensam uppgift och tillsammans kavla upp ärmarna för att hitta lösningar för ett mer demokratiskt ledarskap i förskolan. I workshoppen blir just ditt bidrag viktigt.  Det är dags att skapa förändring och starta en rörelse tillsammans!  

Workshoppen leds av Erika Kyrk Seger som instruerar och stöttar grupperna i processen.  

Fördjupningssamtal:

"Demokratin dör långsamt och i tystnad"- ett fördjupningssamtal om att höja våra röster!

Följ med på ett fördjupningssamtal som bearbetar huvudföreläsningens innehåll och ger dig fler perspektiv. Vad gör vi i förskolan för att stärka demokratin? Hur blir demokratiska värden utgångspunkt i all utbildning och vad behöver vi förändra för att det ska bli så? I samtalet deltar konferensens föreläsare och inbjudna lokala aktörer i Malmö. 

Erika Kyrk Seger  är moderator för Förskola21 och även hjärnan bakom programmet för konferensen. Erika kommer att guida dig genom dagen tillsammans med Linda Linder och Linda Mjölner. 

 

Erika är legitimerad förskollärare/lärare och arbetar idag som rektor i Lerums kommun.  Hon är redaktör och författare till boken "Digitalt meningsskapande i förskolan" Utöver det är hon en mycket uppskattad föreläsare som bjuder på tankekullerbyttor och alltid lämnar sin publik fylld med energi och inspiration. Våren 2021 startade hon även podden FörskolefundrorErika kan du även följa via hennes blogg "Lärande framtid"  och Instagram Erika_k_seger _official.

Förskola_utan_grön_RGB.png
bottom of page